WordPress webshop eksperter

Få en ny webshop der sælger

Vi designer den perfekte webshop til iværksætteren eller den driftige virksomhed, der har travlt med at blive synlig på nettet og samtidig vil have plads til at vokse.

Webshop Startpakke

Kr. 9.800,-

Moderne og flot design efter dine ønsker

Op til 10 undersider eller produktsider inkluderet i prisen

Oprettelse af 5 produkter.

Opsætning af kortbetaling

Oprettelse af handelsbetingelser

Ingen bindinger – du ejer sitet og webshoppen

Brugeroplevelse i top uanset platform (mobilvenligt)

Søgemaskineoptimeret fra dag et

Sikkerhed: https certifikat inkluderet

Gratis hosting i et år

Gang i den

Få gang i salget med en webshop skræddersyet til dine behov. Vores startpakke giver dig et webshop i et design efter dine ønsker, hvor alt er gjort klart til at byde kunderne velkomne. Vi laver opsætning af shoppen, lægger de første produkter ind og laver opsætning af kortbetaling/Mobile Pay.

Søgemaskineoptimeret (SEO)

Vi sørger for at din webshop bliver trimmet efter alle kunstens regler så den performer optimalt i forhold til Googles søgemaskine:

 • Sikkerhed: https med certifikat
 • Loadhastighed: Vi optimerer dine billeder m.v. så dit site performer bedst muligt.
 • Brugervenlighed: Vi laver en struktur på webshoppen, så det er nemt at finde rundt for brugerne og sørger for, at dit site fungerer optimalt på alle platforme og ved alle skærmstørrelser (mobilvenligt)
 • Søgeordsanalyse: Vi hjælper dig med at finde de rette søgeord (ud fra dine egne ønsker og en analyse af, hvad der performer hos dine konkurrenter) og opsætter derefter dine sider og produkter, så de bliver fundet af Googles søgemaskine.
 • SEO og webshop: Især når det drejer sig om en webshop med mange kategorier og produkter, er det vigtigt at få lavet den rigtige struktur og bruge sine ressourcer fornuftigt, når man skal søgemaskineoptimere sin webshop. Vi laver det indledende arbejde og klæ’r dig på til at gøre det selv.

Hosting

Vi sørger for hosting af din webshop hos en stabil og professionel hosting provider, der bl.a. laver automatisk backup af din webshop.

Tilfredshedsgaranti

Vi er ikke tilfredse før du er tilfreds.

Leave this field blank

WordPress – den fleksible brugervenlige løsning

WordPress er verdens mest udbredte platform til udvikling af hjemmesider og webshops. Og til shopping delen bruger vi  WooCommerce, der på verdensplan står for 30% af alle online butikker, og også i Danmark er den mest udbredte online shopping platform. Det giver dig som kunde en masse fordele:

Moderne design og brugergrænseflade.

Der findes en uendelig mængde gratis  designs og komponenter, så du altid kan være med på det nyeste.

Vedligeholdelsesvenligt

Når vi har lavet opsætningen af dit site, kan du selv (hvis du ønsker det) rette i tekster, oploade nye billeder og lave nye sider i verdens mest brugervenlige content management system.

Nem vedligeholdelse af produkter

WooCommerce har opnået en utrolig popularitet på rekordtid simpelthen fordi, det er nemt at bruge og understøtter de fleste butikkers behov.

Både på kort og langt sigt får du et system, der er nemt at bruge og kan vokse sammen med dig. 

Sikkert

Der er udviklet en lang række komponenter  (plugins) til at øge sikkerheden i WordPress. Vi har udvalgt de bedste og sørger for installation af en række plugins, der beskytter dit site mod hackere

Søgemaskineoptimeret

Vi installerer og konfigurerer (hvilket ikke er helt simpelt, hvis man skal have fuldt udbytte) det mest udbredte og bedste plugin, der understøtter SEO, nemlig Yoast.

Yoast er en fantastisk hjælp i forhold til at få udført og tjekket SEO arbejdet på dit site, men selve benarbejdet i forhold til søgeordsanalyse, udformning af title-tags osv. skal gøres uagtet. Det hjælper vi selvfølgelig med som en del af Startpakken.

Integration til andre systemer

Med udgangspunkt i den store udbredelse af WordPress er der selvfølgelig også udviklet en lang række integrationer til regnskabssystemer m.v. De fleste af disse er gratis eller næsten gratis.

Nedenfor er vist en oversigt over nogle af de systemer, der kan integreres til fra WordPress og dermed også til din nye webshop.

Bemærk at det ikke er Webdesign Danmark, der indkasserer penge i forbindelse med anvendelse af diverse integrationer. Pengene går ubeskåret til leverandøren af integrationen.

FAQ

Gratis analyse og designforslag - kan det nu virkelig passe?

Ja, utroligt men sandt:-)

Vi laver de to første faser i vores samarbejdsproces helt uden beregning.

Du får med andre ord et designforslag i form af en prototype, du selv kan navigere i, helt uden beregning. Først derefter tager du stilling til, om vi skal fortsætte udviklingen af dit site.

Hosting i et år er incl. i jeres startpakke. Hvad nu hvis jeg gerne vil have hosted mit website et andet sted?

Det er ikke noget problem. Du kan frit vælge at hoste hos en hvilken som helst udbyder, der understøtter WordPress.

Hvordan foregår betalingen?

Når vi er blevet enige om at fortsætte samarbejdet efter evaluering af det gratis designforslag, betaler du halvdelen up front og restbeløbet, når sitet går i luften.

Og der er ingen påtvungne løbende udgifter?

Nej, du betaler et engangsbeløb for udviklingen af dit website.

Vi tilbyder selvfølgelig at vedligeholde og trimme din hjemmeside og kan hjælpe dig med markedsføring osv. Men det er helt op til dig selv i hvilket omfang du ønsker at benytte vores tilbud.

Skal jeg levere noget up front?

Hvis du har logo og andre billeder, du ønsker skal være en del af sitet. vil det være en fordel, at vi får disse, før vi laver designoplægget.

Hvad skal I ellers vide før I går i gang?

For at kunne skræddersy den bedst mulige hjemmeside til dig er der nogle få spørgsmål vi vil bede dig tage stilling til:

1) Hvad laver dit firma og hvad er det du ønsker at sælge på din webshop?

2) Hvilke sider forestiller du dig umiddelbart, der skal være på sitet (f.eks. Hjem, Webshop, Om os, Kontakt)

3) Nævn nogle websites du godt kan lide – f.eks. det overordnede design, valget af farver eller udtryk i det hele taget. Bemærk: Du behøver ikke vælge  websider fra dit eget område – det er mere et spørgsmål om design.

4) Hvem er de primære kunder i forhold til dit website/firma?

5) Har du allerede et Logo og nogle farvevalg, der skal benyttes? Eller ønsker til Logo/farvevalg?

6) Kan du nævne nogle konkurrenter, som du umiddelbart mener at være op imod?

7) Øvrige kommentarer/ønsker?

Med udgangspunkt i din besvarelse tager vi en uddybende snak, og så går vi i gang.

 

Hvem leverer billeder og tekster?

Som udgangspunkt er det dig der leverer logo, billeder og tekster til siderne.

Men vi vil hellere end gerne gøre det let for dig og kan sætte vores professionelle designere og tekstforfattere på opgaven mod en beskeden ekstrabetaling.

Integrationer, der gør det hele meget nemmere

Den store udbredelse af WooCommerce gør selvfølgelig at de fleste regnskabssystemer, betalingsgateways og fragtleverandører har fået udviklet integrationer til WooCommerce, der gør det nemt at integrere og automatisere fra din webshop.

Vi viser et udvalg nedenfor, men listen er langt fra udtømmende, så kontakt os hvis du ønsker integration til et system, der ikke er nævnt.

I de fleste tilfælde er selve modulerne gratis, men der betales et gebyr pr. måned og/eller pr. transaktion.

For at give et indtryk af omkostningerne forbundet med integrationerne et par eksempler:

Integration til økonomisystemerne Billy, Dinero, e-conomic, Tripletex og Visma:

Op til 100 fakturaer: Gratis.

Ubegrænset antal fakturaer: DKK 149,-

Integration til betalingsgateway ePay:

Månedlig betaling: DKK 149, incl. 250 betalinger.

Herefter DKK 0,25 pr. transaktion.

Regnskab- og kassesystemer med integration til WooCommerce

Betalingsgateways med integration til WooCommerce

Forsendelse med integration til WooCommerce

Sådan arbejder vi sammen

$

Analyse

(Gratis)

For at få succes med din hjemmeside er det afgørende vigtigt, at den sender de rigtige signaler til dine potentielle kunder.

Vi beder dig udfylde et simpelt spørgeskema om dine tanker og ambitioner med din hjemmeside / webshop: Hvem er din målgruppe? Dine konkurrenter? Hvilket signal ønsker du at sende?  Hvilke designs kan du lide osv?

Herefter tager vi en uddybende snak om, hvordan vi bedst kan designe et website, der rammer din målgruppe og undestøtter din forretning.

$

Designforslag

(Gratis)

Vi har nu samlet viden nok til at gå i gang med at lave et forslag til design af din kommende hjemmeside.

Vi laver en prototype med menustruktur og de sider, vi er blevet enige om. Er der tale om en webshop laver vi også basis opsætning af denne, så du har mulighed for at afprøve shoppen i praksis.

Du kan herefter vurdere "hands on",  om vi er på rette spor.

$

Tilretning

Vi arbejder videre med designet og siderne, indtil du er helt tilfreds. Sideløbende laver vi søgeordsanalyse mv., så vi kan være helt sikre på, dit site bliver fundet på Google.

Før dit nye hjemmeside går i luften, får du  selvfølgelig mulighed for at teste den, så vi er sikre på, at alt er som det skal være, og at du er 100% tilfreds.

N

Lancering

Når du er tilfreds og din hjemmeside er klar, går vi live.

Uanset om du har et domæne i forvejen eller ønsker at placere din hjememside / webshop på en anden server, end den vi anbefaler, sørger vi for at få den lagt på og sikrer, at alt virker som det skal.

P

Vedligehold

Arbejdet med din nye hjemmeside stopper selvklart ikke i det øjeblik, den bliver lanceret.

Vi yder 3 måneders garanti, hvor du gratis kan få rettet og tilpasset, hvis der er fejl eller websitet ikke lever op til det aftalte.

Og uanset hvor meget eller lidt support du i øvrigt har behov for, står vi klar til en meget rimelig pris.

Du skal blot vælge en af vores løbende support og vedligeholdspakker så er du sikret en velkørende hjemmeside også i fremtiden.

Leave this field blank
Leave this field blank

Online markedsføring

Når din flotte nye webshop er gået live er fundamentet i orden, men at blive fundet på internettet kræver mere end en flot hjemmeside. Ud over den basale vedligeholdelse af din webshop kan vi hjælpe dig med at udforme en online strategi, der gør, at du bliver fundet på nettet.

Marketing hovedområder

Google Analytics

Det ultimative værktøj

Google Analytics er simpelthen et uundværligt  værktøj, når du skal finde ud af, hvordan dine brugere opfatter og interagerer med dit site. Med den rette opsætning kan du i detaljer følge med i brugernes vej til konvertering og til enhver tid have det rette udgangspunkt for yderligere optimeringer.

U

SEO

Det solide fundament

Søgemaskineoptimering bør være det solide fundament i enhver online marketingstrategi. Det er gratis, det gør dit site attraktivt og de optimeringer, du laver, kan i høj grad “genbruges” i forhold til dine betalte reklamer.

Adwords

Den hurtige vej

Den hurtige vej til at blive vist i toppen af søgeresultaterne. Det er ikke gratis, men du kan hele tiden følge med i, om du får valuta for pengene. Til gengæld bør du hele tiden tjekke og trimme din indsats på Google Ads for at sikre, at pengene bruges optimalt.

Facebook m.v.

For rigtig mange virksomheder vil det give god mening at være tilstede på de sociale medier. F. eks. tjekker 63% af danmarks befolkning Facebook dagligt, så målrettet annoncering på Facebook kan ofte være en rigtig god genvej til at få synliggjort din online shop.

Og så er der en smart (gratis) integration mellem WooCommerce og Facebook, der gør, at produkter oprettet i din Webshop automatisk bliver vist på Facebook.

Leave this field blank

Support og vedligeholdelse

Har du for travlt til selv at vedligeholde og opdatere din nye hjemmeside med de nyeste sikkerhedsopdateringer, eller vil du gerne have ændret i designet eller noget helt tredie?

Vi tilbyder en vedligeholdelsespakke, hvor vi løbende holder WordPress og alle de installerede plugins opdateret og i det hele taget sørger for, at dit website kører optimalt til kun kr. 290, pr måned.

Har du behov for at få udvidet med ny funktionalitet,lavet  designændringer eller få tiløjet flere sider, står vi klar til at hjælpe til en meget favorabel timepris kr. 500,- eller via vort 10 timers klippekort til kr. 4000,.

 

Vedligeholdelsespakke

Vi vedligeholder og tjekker dit website, så du kan være sikker på, alt er som det skal være, og du kan bruge kræfterne på noget mere spændende.

Med vores vedligeholdelsespakke får du:

 • Daglig backup af dit site.
 • Opdatering af plugins.
 • Opdatering af WordPress.
 • Beskyttelse mod hackere.
 • Daglig sikkerhedsscanning
 • Skulle uheldet være ude genopretter vi gratis.
 • En god nattesøvn cool

Pris DKK 290,- ex. moms / måned.

Videreudvikling

Får du behov for at ændre design, nye sider eller ny funktionalitet står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

I hverdagen glemmer man måske at videreudvikle på sin webshop, men med WordPress og WooCommerce er der rigtig mange muligheder så tøv ikke med at kontakte os til en snak.

Som udgangspunkt er priserne som vist nedenfor, men ved lidt større opgaver kan vi sikkert finde ud af noget.

Timepris: DKK 500,- ex moms

Klippekort - 10 timer: DKK 4000,-

Klar til en snak?