+45 3170 3437 [email protected]

Professionel hjemmeside i moderne design

Vi leverer den perfekte hjemmeside til iværksætteren eller virksomheden, der har travlt med at blive synlig på nettet og samtidig vil have plads til at vokse.

Hvad er der med i hjemmeside startpakken?

Kr. 4.950,-

Moderne og flot design efter dine ønsker

Op til 10 sider inkluderet i prisen

Ingen bindinger – du ejer din hjemmeside

Brugeroplevelse i top uanset platform (mobilvenligt)

Søgemaskineoptimeret fra dag et

Sikkerhed: https certifikat inkluderet

Gratis hosting af din hjemmeside i et år

Gang i den med en ny hjemmeside

Få gang i omsætningen med en hjemmeside skræddersyet til dine behov. Vores startpakke giver dig en hjemmeside i et design efter dine ønsker med op til 10 sider inkluderet i prisen.

Søgemaskineoptimeret (SEO)

Vi sørger for, at din hjemmeside bliver trimmet efter alle kunstens regler, så den performer optimalt i forhold til Googles søgemaskine:

 • Sikkerhed: https med certifikat
 • Loadhastighed: Vi optimerer dine billeder m.v. så din hjemmeside performer bedst muligt.
 • Brugervenlighed: Vi laver en struktur på din nye hjemmeside, så det er nemt at finde rundt for brugerne og sørger for, at din hjemmeside fungerer optimalt på alle platforme og ved alle skærmstørrelser (mobilvenligt)
 • Søgeordsanalyse: Vi hjælper dig med at finde de rette søgeord (ud fra dine egne ønsker og en analyse af, hvad der performer hos dine konkurrenter) og opsætter derefter dine sider, så de bliver fundet af Googles søgemaskine.

Hosting af hjemmesiden

Vi sørger for hosting hos en stabil og professionel hosting provider, der bl.a. sørger for automatisk backup af dit site.

Tilfredshedsgaranti

Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds med designet og indholdet af din hjemmeside.

WordPress – hvorfor vælge WordPress som CMS løsning?

WordPress er ikke uden grund verdens mest udbredte platform til udvikling af hjemmesider og webshops. Det er en utrolig fleksibel og brugervenlig løsning. Og det giver dig som kunde en masse fordele:

Moderne design og brugergrænseflade.

Der findes en uendelig mængde gratis  designs og komponenter, så du altid kan være med på det nyeste.

Vedligeholdelsesvenligt

Når vi har lavet opsætningen af din hjemmeside, kan du selv (hvis du ønsker det) rette i tekster, oploade nye billeder og lave nye sider i verdens mest brugervenlige content management system.

Sikkert

Der er udviklet en lang række komponenter  (plugins) til at øge sikkerheden i WordPress. Vi har udvalgt de bedste og sørger for installation af en række plugins, der beskytter din nye hjemmeside mod hackere.

Søgemaskineoptimeret

Vi installerer og konfigurerer (hvilket ikke er helt simpelt, hvis man skal have fuldt udbytte) det mest udbredte og bedste plugin, der understøtter SEO, nemlig Yoast.

Yoast er en fantastisk hjælp i forhold til at få udført og tjekket SEO arbejdet på dit site, men selve benarbejdet i forhold til søgeordsanalyse, udformning af title-tags osv. skal gøres uagtet. Det hjælper vi selvfølgelig med som en del af Startpakken.

FAQ

Gratis analyse og designforslag - kan det nu virkelig passe?

Ja, utroligt men sandt:-)

Vi laver de to første faser i vores samarbejdsproces helt uden beregning.

Du får med andre ord et designforslag til din hjemmeside i form af en prototype, du selv kan navigere i, helt uden beregning. Først derefter tager du stilling til, om vi skal fortsætte udviklingen af din hjemmeside.

Hosting i et år er incl. i jeres startpakke. Hvad nu hvis jeg gerne vil have hostet min hjemmeside et andet sted?

Det er ikke noget problem. Du kan frit vælge at hoste din hjemmeside hos en hvilken som helst udbyder, der understøtter WordPress.

Hvordan foregår betalingen?

Når vi er blevet enige om at fortsætte samarbejdet efter evaluering af det gratis designforslag, betaler du halvdelen up front og restbeløbet, når hjemmesiden går i luften.

Og der er ingen påtvungne løbende udgifter?

Nej, du betaler et engangsbeløb for udviklingen af din hjemmeside.

Vi tilbyder selvfølgelig at vedligeholde og trimme din hjemmeside og kan hjælpe dig med markedsføring osv. Men det er helt op til dig selv i hvilket omfang, du ønsker at benytte vores tilbud.

Skal jeg levere noget up front?

Hvis du har logo og andre billeder, du ønsker skal være en del af hjemmesiden, vil det være en fordel, at vi får disse, før vi laver designoplægget.

Hvad skal I ellers vide før I går i gang?

For at kunne skræddersy den bedst mulige hjemmeside til dig er der nogle få spørgsmål, vi vil bede dig tage stilling til:

1) Hvad laver dit firma, og hvad er det overordnede formål med hjemmesiden?

2) Hvilke sider forestiller du dig umiddelbart, der skal være på sitet (f.eks. Hjem, Services, Om os, Kontakt)

3) Nævn nogle websites du godt kan lide – f.eks. det overordnede design, valget af farver eller udtryk i det hele taget. Bemærk: Du behøver ikke vælge  websider fra dit eget fagområde – det er mere et spørgsmål om design.

4) Hvem er de primære kunder i forhold til dit website/firma?

5) Har du allerede et Logo og nogle farvevalg, der skal benyttes? Eller ønsker til Logo/farvevalg?

6) Kan du nævne nogle konkurrenter, som du umiddelbart mener at være op imod?

7) Øvrige kommentarer/ønsker?

Med udgangspunkt i din besvarelse tager vi en uddybende snak, og så går vi i gang.

 

Hvem leverer billeder og tekster?

Som udgangspunkt er det dig der leverer logo, billeder og tekster til siderne.

Men vi vil hellere end gerne gøre det let for dig og kan sætte vores professionelle designere og tekstforfattere på opgaven mod en beskeden ekstrabetaling.

Sådan arbejder vi sammen

Analyse

(Gratis)

For at få succes med din WordPress hjemmeside er det afgørende vigtigt, at hjemmesiden sender de rigtige signaler til dine potentielle kunder.

Du udfylder et simpelt spørgeskema om dine tanker og ambitioner, hvad ønsker du at opnå med hjemmesiden, hvorefter vi tager en uddybende snak om, hvordan vi bedst kan designe en hjemmeside, der rammer din målgruppe.

Designforslag

(Gratis)

Vi har nu samlet viden nok til at gå i gang med at lave et forslag til design af din kommende hjemmeside.

Vi laver en prototype med menustruktur og de sider, vi er blevet enige om incl. basis opsætning af siderne. Du kan herefter vurdere “hands on”,  om vi er på rette spor.

 

Tilretning

Vi arbejder videre med designet og siderne, indtil du er helt tilfreds. Sideløbende laver vi søgeordsanalyse mv., så vi kan være helt sikre på, dit site bliver fundet på Google.

Før dit nye hjemmeside går i luften, får du mulighed for at teste den, så vi er sikre på, at alt er som det skal være, og at du er 100% tilfreds.

Lancering

Når din hjemmeside er klart, går vi live.

Uanset om du har et domæne i forvejen eller ønsker at placere din hjemmeside på en anden server, end den vi anbefaler, sørger vi for at få den lagt på og sikrer, at alt virker som det skal.

Vedligehold

 

Arbejdet med din nye hjemmeside stopper selvklart ikke i det øjeblik, den bliver lanceret.

Vi yder 3 måneders garanti, hvor du gratis kan få rettet og tilpasset, hvis der er fejl eller hjemmesiden ikke lever op til det aftalte.

Og uanset hvor meget eller lidt support du i øvrigt har behov for, står vi klar til en meget rimelig pris.

Du skal blot vælge en af vores løbende support og vedligeholdspakker så er du sikret en velkørende hjemmeside også i fremtiden.

Online markedsføring

Når din flotte nye hjemmeside er gået live er fundamentet i orden, men at blive fundet på internettet kræver mere end en flot hjemmeside. Ud over den basale vedligeholdelse af dit site kan vi hjælpe dig med at udforme en online strategi, der gør, at du bliver fundet på nettet.

Marketing hovedområder

Google Analytics

Det ultimative værktøj

Google Analytics er simpelthen et uundværligt  værktøj, når du skal finde ud af, hvordan dine brugere opfatter og interagerer med dit site. Med den rette opsætning kan du i detaljer følge med i brugernes vej til konvertering og til enhver tid have det rette udgangspunkt for yderligere optimeringer.

U

SEO

Det solide fundament

Søgemaskineoptimering bør være det solide fundament i enhver online marketingstrategi. Det er gratis, det gør dit site attraktivt og de optimeringer, du laver, kan i høj grad “genbruges” i forhold til dine betalte reklamer.

Adwords

Den hurtige vej

Den hurtige vej til at blive vist i toppen af søgeresultaterne. Det er ikke gratis, men du kan hele tiden følge med i, om du får valuta for pengene. Til gengæld bør du hele tiden tjekke og trimme din indsats på Google Ads for at sikre, at pengene bruges optimalt.

Facebook m.v.

For rigtig mange virksomheder vil det give god mening at være tilstede på de sociale medier. F. eks. tjekker 63% af Danmarks befolkning Facebook dagligt, så målrettet annoncering på Facebook kan ofte være en rigtig god genvej til at få synliggjort din hjemmeside.

Og Facebook har et rigtig godt kendskab til sine brugere, så reklamer på Facebook kan være en rigtig god vej til at ramme din målgruppe meget præcist.

Support og vedligeholdelse

Har du for travlt til selv at vedligeholde og opdatere din nye hjemmeside med de nyeste sikkerhedsopdateringer, eller vil du gerne have ændret i designet eller noget helt tredie?

Vi tilbyder en vedligeholdelsespakke, hvor vi løbende holder WordPress og alle de installerede plugins opdateret og i det hele taget sørger for at dit website kører optimalt til kun kr. 100, pr måned.

Har du behov for at få udvidet med ny funktionalitet,lavet  designændringer eller få tiløjet flere sider, står vi klar til at hjælpe til en meget favorabel timepris kr. 500,- eller via vort 10 timers klippekort til kr. 4000,.

 

Vedligeholdelsespakke

Vi vedligeholder og tjekker dit website, så du kan være sikker på, alt er som det skal være, og du kan bruge kræfterne på noget mere spændende.

Med vores vedligeholdelsespakke får du:

 • Daglig backup af dit site.
 • Opdatering af plugins.
 • Opdatering af WordPress.
 • Beskyttelse mod hackere.
 • Daglig sikkerhedsscanning
 • Skulle uheldet være ude genopretter vi gratis.
 • En god nattesøvn cool

Pris DKK 100,- ex. moms / måned.

Videreudvikling

Får du behov for at ændre design, nye sider eller ny funktionalitet står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

I hverdagen glemmer man måske at videreudvikle på sin hjemmeside, men med WordPress er der rigtig mange muligheder så tøv ikke med at kontakte os til en snak.

Som udgangspunkt er priserne som vist nedenfor, men ved lidt større opgaver kan vi sikkert finde ud af noget.

Timepris: DKK 500,- ex moms

Klippekort – 10 timer: DKK 4000,-

+45 31 70 34 37 | [email protected]

+45 31 70 34 37

Klar til en snak om en ny billig hjemmeside?