+45 3170 3437 info@webdesign.dk

Ny flot hjemmeside

Vi leverer den perfekte hjemmeside til iværksætteren eller virksomheden, der har travlt med at blive synlig på nettet og samtidig vil have plads til at vokse.

Hjemmeside Startpakke

Kr. 4.950,-

Moderne og flot design efter dine ønsker

Op til 10 sider inkluderet i prisen

Ingen bindinger – du ejer sitet

Brugeroplevelse i top uanset platform (mobilvenligt)

Søgemaskineoptimeret fra dag et

Sikkerhed: https certifikat inkluderet

Gratis hosting i et år

Gang i den

Få gang i omsætningen med en hjemmeside skræddersyet til dine behov. Vores startpakke giver dig et website i et design efter dine ønsker med op til 10 sider inkluderet i prisen.

Søgemaskineoptimeret (SEO)

Vi sørger for, at dit site bliver trimmet efter alle kunstens regler, så det performer optimalt i forhold til Googles søgemaskine:

  • Sikkerhed: https med certifikat
  • Loadhastighed: Vi optimerer dine billeder m.v. så dit site performer bedst muligt.
  • Brugervenlighed: Vi laver en struktur på sitet, så det er nemt at finde rundt for brugerne og sørger for, at dit site fungerer optimalt på alle platforme og ved alle skærmstørrelser (mobilvenligt)
  • Søgeordsanalyse: Vi hjælper dig med at finde de rette søgeord (ud fra dine egne ønsker og en analyse af, hvad der performer hos dine konkurrenter) og opsætter derefter dine sider, så de bliver fundet af Googles søgemaskine.

Hosting

Vi sørger for hosting hos en stabil og professionel hosting provider, der bl.a. sørger for automatisk backup af dit site.

Tilfredshedsgaranti

Vi er ikke tilfredse før du er tilfreds.

Navn email og telefon

WordPress – den fleksible brugervenlige løsning

WordPress er verdens mest udbredte platform til udvikling af hjemmesider og webshops. Og det giver dig som kunde en masse fordele:

Moderne design og brugergrænseflade.

Der findes en uendelig mængde gratis  designs og komponenter, så du altid kan være med på det nyeste.

Vedligeholdelsesvenligt

Når vi har lavet opsætningen af dit site, kan du selv (hvis du ønsker det) rette i tekster, oploade nye billeder og lave nye sider i verdens mest brugervenlige content management system.

Sikkert

Der er udviklet en lang række komponenter  (plugins) til at øge sikkerheden i WordPress. Vi har udvalgt de bedste og sørger for installation af en række plugins, der beskytter dit site mod hackere

Søgemaskineoptimeret

Vi installerer og konfigurerer (hvilket ikke er helt simpelt, hvis man skal have fuldt udbytte) det mest udbredte og bedste plugin, der understøtter SEO, nemlig Yoast.

Yoast er en fantastisk hjælp i forhold til at få udført og tjekket SEO arbejdet på dit site, men selve benarbejdet i forhold til søgeordsanalyse, udformning af title-tags osv. skal gøres uagtet. Det hjælper vi selvfølgelig med som en del af Startpakken.

FAQ

Gratis analyse og designforslag - kan det nu virkelig passe?

Ja, utroligt men sandt:-)

Vi laver de to første faser i vores samarbejdsproces helt uden beregning.

Du får med andre ord et designforslag i form af en prototype, du selv kan navigere i, helt uden beregning. Først derefter tager du stilling til, om vi skal fortsætte udviklingen af dit site.

Hosting i et år er incl. i jeres startpakke. Hvad nu hvis jeg gerne vil have hostet mit website et andet sted?

Det er ikke noget problem. Du kan frit vælge at hoste hos en hvilken som helst udbyder, der understøtter WordPress.

Hvordan foregår betalingen?

Når vi er blevet enige om at fortsætte samarbejdet efter evaluering af det gratis designforslag, betaler du halvdelen up front og restbeløbet, når sitet går i luften.

Og der er ingen påtvungne løbende udgifter?

Nej, du betaler et engangsbeløb for udviklingen af dit website.

Vi tilbyder selvfølgelig at vedligeholde og trimme din hjemmeside og kan hjælpe dig med markedsføring osv. Men det er helt op til dig selv i hvilket omfang, du ønsker at benytte vores tilbud.

Skal jeg levere noget up front?

Hvis du har logo og andre billeder, du ønsker skal være en del af sitet, vil det være en fordel, at vi får disse, før vi laver designoplægget.

Hvad skal I ellers vide før I går i gang?

For at kunne skræddersy den bedst mulige hjemmeside til dig er der nogle få spørgsmål, vi vil bede dig tage stilling til:

1) Hvad laver dit firma, og hvad er det overordnede formål med hjemmesiden?

2) Hvilke sider forestiller du dig umiddelbart, der skal være på sitet (f.eks. Hjem, Services, Om os, Kontakt)

3) Nævn nogle websites du godt kan lide – f.eks. det overordnede design, valget af farver eller udtryk i det hele taget. Bemærk: Du behøver ikke vælge  websider fra dit eget fagområde – det er mere et spørgsmål om design.

4) Hvem er de primære kunder i forhold til dit website/firma?

5) Har du allerede et Logo og nogle farvevalg, der skal benyttes? Eller ønsker til Logo/farvevalg?

6) Kan du nævne nogle konkurrenter, som du umiddelbart mener at være op imod?

7) Øvrige kommentarer/ønsker?

Med udgangspunkt i din besvarelse tager vi en uddybende snak, og så går vi i gang.

 

Hvem leverer billeder og tekster?

Som udgangspunkt er det dig der leverer logo, billeder og tekster til siderne.

Men vi vil hellere end gerne gøre det let for dig og kan sætte vores professionelle designere og tekstforfattere på opgaven mod en beskeden ekstrabetaling.

Sådan arbejder vi sammen

Analyse

(Gratis)

For at få succes med dit website er det afgørende vigtigt, at det sender de rigtige signaler til dine potentielle kunder.

Du udfylder et simpelt spørgeskema om dine tanker og ambitioner, hvorefter vi tager en uddybende snak om, hvordan vi bedst kan designe et website, der rammer din målgruppe.

Designforslag

(Gratis)

Vi har nu samlet viden nok til at gå i gang med at lave et forslag til design af din kommende hjemmeside.

Vi laver en prototype med menustruktur, og de sider vi er blevet enige om. Du kan herefter vurdere "hands on", om vi er på rette spor.

 

Tilretning

 

Vi arbejder videre med designet og siderne, indtil du er helt tilfreds. Sideløbende laver vi søgeordsanalyse mv. så vi kan være helt sikre på, at dit site bliver fundet på Google.

Før dit nye hjemmeside går i luften får du mulighed for at teste den, så vi er sikre på, at alt er som det skal være, og at du er 100% tilfreds.

Lancering

 

Når dit site er klart, går vi live.

Uanset om du har et domæne i forvejen eller ønsker at placere din hjemmeside på en anden server, end den vi anbefaler, sørger vi for at få den lagt på og sikrer, at alt virker som det skal.

Vedligehold

 

Arbejdet med din nye hjemmeside stopper selvklart ikke i det øjeblik, den bliver lanceret. Vi yder 3 måneders garanti, hvor du gratis kan få rettet og tilpasset, hvis der er fejl eller websitet ikke lever op til det aftalte.

Og uanset hvor meget eller lidt support du i øvrigt har behov for, står vi klar til en meget rimelig pris. Du skal blot vælge en af vores løbende support og vedligeholdspakker, så er du sikret en velkørende hjemmeside også i fremtiden.

+45 31 70 34 37 | info@webdesign.dk

Klar til en snak?