Digital marketing med garanti

Træt ved tanken om at skulle forholde sig til Søgemaskineoptimering, Gooogle Ads, Analytics, Display Network,  CPA, CPC, CPM, CTR osv.?

Eller har du simpelthen opdaget, at det er et kæmpearbejde, du bare ikke har tid til at gå i detaljer med?

Lad Webdesign Danmark gøre arbejdet

og bliv synlig på nettet

Online marketing – for dig, der har for travlt til at gøre det hele selv

Søgemaskineoptimering (SEO), title-tags, meta-description, duplicate content, keywords, opsætning af Adwords kampagner osv. osv. Man behøver ikke forske ret meget i digital markedsføring for at finde ud af, at det faktisk er et meget omfattende arbejde og involverer en masse teknik og nørderi at blive synlig på nettet.

I Webdesign Danmark elsker vi den slags nørderi, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig, så du kan koncentrere dig om din forretning og samtidig blive fundet på nettet.

Webdesign Danmark – dit digitale bureau på nettet

Få et opkald fra Webdesign Danmark. Vi ringer til dig snarest muligt til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan få din online tilstedeværelse op i superligaen

U

Søgemaskineoptimering (SEO)

Det solide fundament

Søgemaskineoptimering bør være det solide fundament i enhver online marketingstrategi. Det er gratis, det gør dit site attraktivt og de optimeringer, du laver, kan i høj grad “genbruges” i forhold til dine betalte reklamer.

Google Ads (AdWords)

Den hurtige vej

Den hurtige vej til at blive vist i toppen af søgeresultaterne. Det er ikke gratis, men du kan hele tiden følge med i, om du får valuta for pengene. Til gengæld bør du hele tiden tjekke og trimme din indsats på Google Ads for at sikre at pengene bruges optimalt.

Google Analytics

Det ultimative værktøj

Google Analytics er simpelthen et uundværligt  værktøj, når du skal finde ud af, hvordan dine brugere opfatter og interagerer med dit site. Med den rette opsætning kan du i detaljer følge med i brugernes vej til konvertering og til enhver tid have det rette udgangspunkt for yderligere optimeringer.

Online Markedsføring Startpakke

Flyvende fra start

Kom flyvende fra start med din online markedsføring.

Vi har sammensat en startpakke for de små og mellemstore virksomheder / iværksættere, således at du fra dag et er skarp på at formulere og følge op på din marketingstrategi.

Online Marketing

Pengene tilbage garanti

 

Hos Webdesign Danmark binder du dig ikke til noget. Vi stoler på, at kvaliteten af vores arbejde vil få dig til at blive. Så vi opererer ikke med lange kontrakter, som du ikke kan komme ud af. Hvis du ikke synes samarbejdet giver værdi, kan du opsige det fra dag til dag.

Tværtimod giver vi tilfredshed eller pengene tilbage på de første kr. 5.000,- vi fakturerer. Efter vi er blevet enige om hvilke opgaver. vi skal udføre i forhold til dit site, går vi i gang. Når vi har nået de kr. 5.000, gør vi sammen status over det udførte arbejde. Er du på dette tidspunkt ikke tilfreds, får du de kr. 5.000,- tilbage - uden diskussion.

Bliv kontaktet