Om Webdesign Danmark

Vi gør det nemt og billigt

Webdesign Danmark – stifter og ejer

Peter Garnak Jensen

Peter Garnak Jensen

Passioneret web-analytiker og udvikler gennem de sidste 20 år.

Har designet, programmeret og trimmet webapplikationer for så forskellige kunder som EU, TDC, Det danske Udenrigsministerium, Energiministeriet, Trade Mark East Africa, Det Finske Udenrigsministerium, Access to Finance, Rwanda, Det Indonesiske Energiministerium  og mange flere.

“Jeg har gennem mange år udviklet web-applikationer på .NET og Java platformene, men efter at have fordybet mig i WordPress må jeg sige, at jeg er vildt imponeret over den funktionalitet, man kan lave uden en eneste linie kode. Der er så mange fordele i forhold til at komme hurtigt ud over stepperne, professionelt design, nem vedligeholdelse osv., at jeg til langt de fleste opgaver klart vil anbefale WordPress som udviklingsplatform”.

 “Vi anvender en række meget kompetente freelance eksperter som tekstforfattere og analytikere i Webdesign Danmark. men jeg står selv for det overordnede design og kan garantere, at vi kun leverer ydelser på et højt fagligt niveau .”

 

Webdesign Danmark gør det nemt og billigt at være tilstede online

Vores mission er at give små og mellemstore virksomheder muligheden for en professionel tilstedeværelse på nettet uden at blive ruineret.

Alt for mange bureauer laver hjemmesider, der ser smarte ud men negligerer søgemaskineoptimering med det resultat, at den smarte hjemmeside aldrig bliver fundet på nettet.

Samtidig har webdesign og marketing branchen i nogen grad været forkælet, så man er blevet lidt arrogant i forhold til firmaer, der ikke umiddelbart kan afsætte kr. 50.000,- til at få udviklet en hjemmeside eller webshop og som ikke har et astronomisk månedligt marketingsbudget.

Vores mission

Webdesign Danmark ser det som sin mission at gøre det muligt for små og mellemstore virksomheder at etablere en professionel hjemmeside eller webshop uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Prisvenlig

Vi holder prisen nede ved at anvende verdens mest udbredte content manangement system, nemlig WordPress, og verdens mest udbredte shopping system, Woo Commerce. Det muliggør, at du som virksomhed får utrolig meget funktionalitet og fleksibilitet uden at skulle investere i og være afhængig af dyre programmørtimer.

Og alle dine penge går til webudvikling og marketing: Du betaler ikke for en dyr adresse i midten af Aarhus eller København, og vi prøver ikke at score kassen ved at springe over,  hvor gærdet er lavest.

Kvalitet og grundighed

Tværtimod sætter vi en ære i at lave langtidsholdbar kvalitet og løsninger der virker: Søgemaskineoptimering er på plads fra dag et med udgangspunkt i en analyse af dine kunder og konkurrenter. Vi afslutter ikke vores design, før du er tilfreds. Og vi følger dit website til dørs med hosting, vedligehold, marketing osv.

 

Leave this field blank