Priser

Design af hjemmesider, webshops og Online Marketing uden du bliver ruineret

Hos Webdesign Danmark betaler du kun for det, vi laver for dig

Alt for mange Web- og Marketingbureauer er vant til at kunderne har penge nok og øjner en mulighed for at tjene hurtige penge.

Hos Webdesign Danmark går vi en anden vej. Du får kvalitet til en fair pris, uden at betale for dyre adresser i midten af Aarhus eller København.

Og du bliver ikke bondefanget af kontrakter, du ikke kan slippe ud af. Er du ikke tilfreds med vores ydelser, kan du opsige samarbejdet fra dag til dag.

Webdesign Danmark – Hjemmeside og Webshop Priser

Design af hjemmeside: 4950,- ex moms.

Design af webshop: 9800,- ex moms.

Design af logo: kr. 795,- ex moms.

Vedligeholdelsespakke  af hjemmeside / webshop: 200,- ex moms pr. måned.

Videreudvikling  af hjemmeside / webshop: 500,- ex moms.

Klippekort til videreudvikling  af hjemmeside / webshop: 4000,- ex moms for 10 timer.

Webdesign Danmark – Online Marketing Priser

Basis timepris

Den indledende snak om jeres forventninger og diverse afklaringer af, hvordan vi kan hjælpe jer, er selvfølgelig gratis. Herefter er udgangspunktet en timepris på kr. 500,- men i det omfang der er udsigt til et længerevarende samarbejde, kan vi indgå individuelle aftaler.

Timepris: Kr. 500,- ex moms.

Pakker:

Online Marketing Startpakke

Vi har sammensat en startpakke for de små og mellemstore virksomheder / iværksættere, der skal til at igang med online marketing eller står med et site, der ikke rigtig bliver fundet af andre end den nærmeste familie.

I pakken indgår en grundig analyse af dit nuværende website, udformning af online strategi samt opsætning af de nødvendige Online værktøjer, der er en forudsætning for en succesfuld tilstedeværelse på nettet (Google Analytics, Google Search Console osv. osv.).

Startpakke: Kr. 5.000 – 10.000,- ex moms. Prisen afhænger af opgavens konkrete omfang.

360 Graders Analyse

Basis for enhver online marketingstrategi bør efter vores mening være en grundig analyse af websitet og en analyse af, hvordan det performer i forhold til konkurrenterne.

Vores 360 graders analyse ser på alle de aspekter, der er af betydning for, om dit site performer. Du får således det perfekte udgangspunkt for at komme videre med din online strategi og prioritere, hvordan dine marketingskroner skal bruges, så du får mest mulig omsætning for penge.

360 Graders Analyse: Kr. 5.000,- ex moms

Corona tilbud: 360 Graders Analyse: Gratis.

Løbende overvågning/sparring – SEO, Google Ads, Analytics m.v.

Fin nok. Du har fået SEO optimeret dit website og Google Ads, remarketing mv. kører bare.

Så kommer problemet: Internettet sover aldring. Brugeradfærden ændrer sig, og dine konkurrenter står heller ikke stille. Det er sikkert ikke alle dine annoncer, der giver lige mange kunder. Online marketing kræver med andre ord, at man hele tiden følger med og optimerer sit site og sin annoncering.

Vi tilbyder løbende overvågning og sparring på alle niveauer. Det kan indebære alt fra generel overvågning og monitorering, hvor vi løbende rapporterer på de vigtigste parametre i forhold til dit websites performance, til at vi varetager al optimering af Google Ads kampagner, laver løbende Søgemaskineoptimering, skriver tekster osv.

Det kan være svært at give en eksakt pris “up front” fordi den månedlige pris selvfølgelig afhænger af sitets størrelse og omfanget af det arbejde, der skal udføres af Webdesign Danmark contra det arbejde, du selv ønsker at udføre.

En ting er dog sikkert: Du får professionel assistance for hver en krone.

For at det skal give mening for os selv og dig som kunde, har vi en minimustakst på 3 timer månedligt, svarende til kr. 1500,-.

Minimum Kr. 1.500,- ex moms månedligt.

Og sidst men ikke mindst:

Online Marketing

Pengene tilbage garanti

 

Hos Webdesign Danmark binder du dig ikke til noget. Vi stoler på, at kvaliteten af vores arbejde vil få dig til at blive. Så vi opererer ikke med lange kontrakter, som du ikke kan komme ud af. Hvis du ikke synes samarbejdet giver værdi, kan du opsige det fra dag til dag.

Tværtimod giver vi tilfredshed eller pengene tilbage på de første kr. 5.000,- vi fakturerer. Efter vi er blevet enige om hvilke opgaver. vi skal udføre i forhold til dit site, går vi i gang. Når vi har nået de kr. 5.000, gør vi sammen status over det udførte arbejde. Er du på dette tidspunkt ikke tilfreds, får du de kr. 5.000,- tilbage - uden diskussion.

Få et opkald fra Webdesign Danmark. Vi ringer til dig snarest muligt til en uforpligtende snak om, hvordan vi rasende billigt kan hjælpe dig med at få succes online.

Bliv kontaktet